Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Άρχισε η ελευθέρωση μεταναστών από τα κρατητήρια Αμυγδαλέζας. Τους ξεφόρτωσαν στην πλατεία Καραϊσκάκη

Η πληροφορία του Πολεμικού Ημερολογίου: Όντως ελευθερώθηκαν 20 μετανάστες, όμως και οι 20 μεταφέρθηκαν με λεωφορεία της Αστυνομίας (όχι από τα μυστικά, αλλά από τα κανονικά με τους φάρους) περίπου στις 5 το απόγευμα τους αποβίβασαν στην πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείου) κοντά στο Σταθμό του ΜΕΤΡΟ “ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ”.Η είδηση όπως παρουσιάστηκε από το thedoc.gr:

Ελεύθεροι οι πρώτοι 20 μετανάστες από την Αμυγδαλέζα- Πορεία το απόγευμα του Σαββάτου Σε ισχύ τίθενται οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για το οριστικό κλείσιμο του κέντρου κράτησης μεταναστών. Θετικά “βλέπουν” οι διεθνείς οργανισμοί την κυβερνητική πολιτική για το μεταναστευτικό.

Οι είκοσι πρώτοι κρατούμενοι μετανάστες από το κέντρο της Αμυγδαλέζας ελευθερώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.Οι περισσότεροι από τους πρώτους είκοσι είναι άνθρωποι που έχουν ζητήσει άσυλο και κρατούνταν καταχρηστικά. Άλλοι βγήκαν με απόφαση αναβολής απομάκρυνσης για έξι μήνες.

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό έγιναν δεκτές με θετικά σχόλια από διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μετά το Περιφερειακό Γραφείο Ευρώπης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ανακοίνωση έβγαλε και η Ύπατη Αρμοστεία στην Ελλάδα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της και καλώντας την κυβέρνηση να αλλάξει και τα υπόλοιπα προβληματικά σημεία της πολιτικής για το άσυλο και τη μετανάστευση.
ΠΗΓΗ - See more at: http://www.katohika.gr/2015/02/arxise-i-eleutherosi-metanaston-apo-ta-kratitiria-amigdalezas.html#sthash.HBo4sbYa.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...