Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Η Νεα Τάξη θελει οπωσδήποτε το ξεπούλημα της Ελλάδας!Ξεκάθαρα λόγια της Νέας τάξης για την πατρίδα μας. Τα κτήνη τι αλλο Θα μπορούσαν να κανουν εκτός απο την δημιουργία και το πέρασμα της είδησης....υποσυνείδητα στα εγκεφαλικά κύτταρα των υπνωτισμένων ζόμπι.

Βέβαια με μοχλό το "χιούμορ" οι διαρρήκτες της συνείδησης βιάζουν την αξιοπρέπεια των λαών, την αξιοπρέπεια της μοναδικής φυλής στον πλανήτη που ειναι ικανή να πολεμήσει και να νικήσει απο τα κτήνη.

Σας αρέσει το χιούμορ ρεεε κτήνη; Οχι μονο δεν θα μπορέσετε να μας ξεπουλήσετε...αλλα είμαστε ικανοί να ξεσκίσουμε τον γαμημενο πολιτισμό σας!!!


Πρέπει να καταλάβετε οτι οι μπασταρδοι στην χώρα μας εχουν αρχίσει να τα κανουν πάνω τους....σεισμό θα προκαλέσουμε ρεεεε!!!

Το εχουμε αποδείξει και στο παρελθόν χιλιαδες φορες ρεεεε λιρατες όρνιθες....είμαστε η μόνη φάρα ρεεεε!!!ΚΟΡΑΞ

http://www.katohika.gr/2015/02/i-nea-taksi-theli-oposdipote-to-ksepoulima-tis-elladas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...