Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Γιάνης Βαρουφάκης: Πόσο κοστίζει το πολυσυζητημένο κασκόλ που φόρεσε στο Eurogroup; ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ... ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥΓια ακόμη μια φορά το στυλ του Υπουργού Οικονομικών έκλεψε τις εντυπώσεις και όλοι συζητούν τι φόρεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup. Αν και ο συνδυασμός που έκανε δεν μας εντυπωσίασε, όλοι εστιάσαμε στο περιβόητο Burberry κασκόλ.


Και μπορεί ο Λάκης Γαβαλάς να έκανε σήμερα την αποκάλυψη στο Πρωινό ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ψώνιζε γενικά Burberry και ίσως να έχει πάρει και το συγκεκριμένο κασκόλ από εκείνον επειδή κάποτε είχε την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα, όμως εμείς βρήκαμε την τιμή του.Το κασκόλ λοιπόν που έκανε την μεγαλύτερη... φασαρία στο Eurogroup, κοστίζει περίπου 400 ευρώ!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...