Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

“Αυτοκτονούν” τον πιλότο για να κρύψουν μια 25χρονη ιπτάμενη σακαράκα

Όλο και πιο συχνά πέφτουν αεροπλάνα 
Ας σκεφτούμε ένα αυτοκίνητο 25 ετιας που έχει κάνει εκατοντάδες χιλιαδες χιλιόμετρα  και θα καταλάβουμε πόσο γερασμένο ήταν το αεροπλάνο που έπεσε στις Άλπεις και που πετούσε σε πολύ ακραίες συνθήκες επι 25 χρόνια. 
Ας  σκεφτούμε ακομη πόσα αεροπλάνα χάθηκαν μυστηριωδώς ή κατέπεσαν τα τελευταία χρόνια. 
 Δυο μαλαισιανά στο ειρηνικό ένα της Air Algerie  στην Αφρική ήταν ο τραγικός απολογισμός το Β εξάμηνο του 2014 . 
Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι ότι αμέσως μετά την πτώση τους κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες για τα αίτια εκ των οποίων καμιά δεν αναφέρεται στις ευθύνες των εταιριών ή τον γερασμένο στόλο που είναι το κύριο χαρακτηριστικό πλέον όλων των εταιριών του κόσμου. 
Πότε το καταρρίπτουν άγνωστοι, πότε ο πιλότος το φουντάρει αυτοκτονώντας, πότε το κλέβουν οι τζιχαντιστες πότε το καταρρίπτουν οι δυτικοί ώς ύποπτο για τρομοκρατία. πότε ο πιλότος είναι τζιχαντιστης ο ίδιος Τώρα πάλι “αυτοκτονούν” τον πιλότο για  να κρύψουν μια  25 χρονη Γερμανική σακαράκα.  

Όμως η κοινή λογική λέει ότι αν  ήθελε να αυτοκτονήσει ο κάθε πιλότος θα το έκανε όπως ο Γιακουμακης . Απλά και εύκολα. Δεν θα παίρνε μαζί του 150 άτομα. Η αλήθειά είναι πιο απλή και οι στόλοι γερασμένοι. Για το κέρδος  πετούν αεροπλάνα που είναι αντίκες πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...