Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

30 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ!


30 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ!Συνεχίζεται η απομάκρυνση των μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας.Συνεχίζεται η απομάκρυνση των μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, καθημερινά θα απελευθερώνονται 30 μετανάστες. Όπως διευκρίνισε στέλεχος του αρχηγείου της ΕΛΑΣ στον Real Fm 97.8, σύμφωνα με το σχέδιο εκκένωσης του κέντρου, σε πρώτη φάση θα αφήνονται ελεύθεροι οι αιτούντες άσυλο, αφού μελετώνται οι φάκελοι, ενώ θα ακολουθήσουν οι ανήλικοι και άλλες ευπαθείς ομάδες.

Το ζήτημα που απασχολεί την ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι τι θα γίνει με τους ανήλικους, οι οποίοι θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας. Γι’ αυτό το λόγο γίνονται συνεννοήσεις με άλλους φορείς προκειμένου να βρεθεί λύση.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...