Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!!

  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;

Η πληροφορία προέρχεται από...μέσα! Τη μεταφέρουμε (με κάθε επιφύλαξη) αλλά είναι πολύ πιθανόν να ισχύσει από τον επόμενο μήνα...


Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει Plan B και οι τοκογλύφοι σφίγγουν μέχρι θανάτου τη θηλιά στην οικονομία μας, αν τη Δευτέρα υπάρξει αδιέξοδο στις συνομιλίες του Eurogroup, τότε οι συντάξεις θα δίνονται με το σταγονόμετρο από το τέλος Μαρτίου ή τέλος Απριλίου. 
Οι τοκογλύφοι φέρνουν την καταστροφή και επιδεινώνουν την εθνική καταστροφή, με την κυβέρνηση να φαίνεται ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση. 
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το επιτελείο του Βαρουφάκη φέρεται να έχει ήδη εισηγηθεί, οι συντάξεις να δίνονται από τον επόμενο μήνα με τη μορφή "έναντι", ως προσωρινό μέτρο αντιμετώπισης της οικονομικής ασφυξίας που επιβάλλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι της ΕΕ!
Αν η κυβέρνηση δεν πάρει μέτρα άμεσα και αν τελικά οι συντάξεις "έναντι" θα αποτελέσουν ένα ακόμη εκβιαστικό μέτρο στους πολίτες ώστε να πάμε σε δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι "επιστροφή στο Μνημόνιο για να έχουμε συντάξεις και να έχουμε φαί", τότε θα μιλάμε για προσχεδιασμένο έγκλημα σε βάρος του λαού! Να εξαναγκαστεί δηλαδή ο κόσμος μέσω δημοψηφίσματος, να πέσει στα γόνατα των δανειστών και να εκλιπαρεί για την επιστροφή στα Μνημόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...