Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ... ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Η ΡΕΝΟΥΛΑ;;; ΤΟΝ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ" ΑΦΙΕΡΩΣΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΕ "ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ"!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ..


Με το τραγούδι "Καραϊσκάκης" από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου απάντησε και πάλι μέσω twitter η Ρένα Δούρου σε όσους την... έκραξαν αλλά δεν τη θαύμασαν (όπως ο Δημήτρης Παπαδημούλης) για την παρέλαση στο Σύνταγμα.

Η περιφερειάρχης έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όταν το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter ένα video από τη συναυλία που είχε δοθεί για το κλείσιμο της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο. 
Η περιφερειάρχης Αττικής ανημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως της είχε τηλεφωνήσει ο Νίκος Καλογερόπουλος και έτσι... θυμήθηκε και το τραγούδι, το οποίο αφιέρωσε σε "ανιστόρητους και όχι μόνο"..
.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...