Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ????Τέτοια λατρεία πια.....καταντάει ύποπτη

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 

 

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Στα σχέδια της Άννας Χριστοδουλοπούλου, αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, είναι η ενοικίαση χώρων για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.

«Έχουμε σκεφτεί να κάνουμε διάφορες προτάσεις και συνήθως επειδή μιλάμε για οικογένειες, σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε διαμερίσματα κενά, άδεια που δεν νοικιάζονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας», αναφέρει η κ. Χριστοδουλοπούλου στη RealNews, αποκαλύπτοντας τα σχέδια του υπουργείου για το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας.
Σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.
Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία.
Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».
Βέβαια η ίδια εξηγεί ότι για να γίνει πράξη η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης , θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων, που έμεναν αναξιοποίητα.
.newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...