Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Μιχελογιαννάκης (ΣΥΡΙΖΑ) για κυβέρνηση: Εγώ μαϊμούνι δε γίνομαι!

Ακόμα ένα εκ των έσω χτύπημα για την κυβέρνηση, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη να ζητά να γίνουν πράξη άμεσα οι προεκλογικές εξαγγελίες.
"Εγώ μαϊμούνι δεν γίνομαι" είπε χαρακτηριστικά για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες από την ελληνική κυβέρνηση. Ο βουλευτής Ηρακλείου είπε ότι υπάρχουν "κόκκινες γραμμές" για τον ίδιο και άλλους βουλευτές βάζοντας πρώτο θέμα τις ιδιωτικοποιήσεις, τα ζητήματα υγείας και πρόνοιας και τον ΕΝΦΙΑ.
"Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ούτε αλλαγές ούτε μετονομασίες" Το ίδιο ανέφερε και στο θέμα του βασικού μισθού των 751 ευρώ: "Δεν είπαμε προεκλογικά ότι ο βασικός μισθός θα ισχύσει το 2016. Δεν βγήκαμε το 2016 εμείς, για τώρα λέγαμε".
Και συνέχισε: "Εμείς εκλεγήκαμε λέγοντας κανένα από τα 14 αεροδρόμια στα χέρια ιδιωτών" σημείωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, επισημαίνοντας ότι "περιμένει αυτή η γραμμή να υλοποιηθεί".
Και έκλεισε λέγοντας: "Εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑ και με αυτό το πρόγραμμα εκλέχθηκα"... ανοίγοντας νέες πληγές στα εσωκομματικά της κυβέρνησης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...