Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!..ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ...!!!

ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!..ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ...!!!
Είναι απίστευτο το πόσο έχουν προοδεύσει "ΑΥΤΟΙ"....Μέσα σε μια μέρα χαλιναγωγούν τα πάντα.
και παραμυθιάζουν όλη αυτή τη κρεατομάζα που λέγονται άνθρωποι.
Είναι αδιανόητο το τι έχουν φορτώσει σε αυτό τον πιλότο.Η τακτική όμως ειναι παλιά,γνωστή και πετυχημένη. Όταν όλοι οι μάρτυρες ειναι νεκροί λες οτι θες και φορτώνεις οτι θες σε οποίον θες!!!....
Το είχαμε γράψει πρόσφατα οτι όσο πλησιάζουν τα "ματωμένα" φεγγάρια και η εαρινή ισημερία το κτήνος αναζητά αίμα και μια μεγαλοπρεπή θυσία...Την είχε...!!!
Τελικά αυτός ο πιλότος ήταν σχιζοφρενής,παρανοϊκός,κυκλοθυμικός και επικίνδυνος.Βρήκαν επίσης,λέει,στο σπίτι του χάπια για τρελούς,σχισμένες συνταγές για ψυχοφάρμακα,παλιές ιατρικές παραπομπές γιατρών που ζητούσαν επανεξέταση κάθε έξι μήνες γιατι ήταν σε σοβαρή κατάσταση.
Επίσης τον είχε χωρίσει η γκόμενα του και ήθελε να αυτοκτονήσει.Τα τελευταία νέα λένε οτι τα είχε με την εταιρία του και ήθελε να την εκδικηθεί!!!
Αυτόν λοιπόν τον είχαν προσλάβει Γερμανοί,που ως γνωστόν έχουν μια τρελά με την τυπικότητα και την ασφάλεια,για να κάνει τον πιλότο!!!

Φαντάζομαι μέσα στο Σαββατοκυριακο θ αποδειχθεί οτι ήταν κτηνοβάτης,
παιδεραστής,τρομοκράτης,τζιχαντιστης κι εκτελούσε συμβόλαια θανάτου.

Τελικά απο αυτό το μαύρο κουτί που έχει ηχογραφήσει τις τελευταίες συνομιλίες του πληρώματος και οπως λένε τα τσιράκια "ΑΥΤΩΝ" δίνει απαντήσεις σε ολα,γιατι εμείς δεν ακούσαμε τίποτα?
Μήπως για μονταριστεί οπως πρέπει ώστε αν χρειαστεί να ειναι ένα ακόμη "αδιάψευστο" στοιχείο? τι σου ειναι αυτές οι "έγκυρες" πήγες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...