Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Η "περίεργη" αντίληψη της κυβέρνησης περί "φιλανθρωπίας"

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Σπουδαία λύση στο «μεταναστευτικό» φαίνεται να δίνει η κυβέρνηση που τόσα χρόνια σαν αντιπολίτευση φώναζε για κακή μεταχείρηση στους μετανάστες από τις αρχές και «ρατσισμούς».
Οι μετανάστες από την αμυγδαλέζα μεταφέρονται στην Ομόνοια και αφήνονται ελεύθεροι.Κανένας φυσικά δεν έχει φροντίσει γι αυτούς ούτε για στέγη ούτε για δουλειά ούτε για τροφή.
Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που αυτά τα αγαθά προσφέρονται απλόχερα σε όλους τους πολίτες της και σε όσους αυτή «φιλοξενεί»…
Τι πίνουν κάποιοι στην κυβέρνηση και δεν μας δίνουν;
Και για να σοβαρευτούμε και κυρίως να σοβαρευτούν κάποιοι στην κυβέρνηση:
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λύση στα πλαίσια παραμονής αυτών στη χώρα μας.

Μία είναι η λύση: αλλαγή της συνθήκης ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 εδώ και τώρα και να μοιραστούν αυτοί οι άνθρωποι στις πλούσιες χώρες της Ευρώπης.
Είναι έγκλημα να εξωθείς ανθρώπους στην παρανομία, στο να κλέψουν για να ζήσουν ή δε Έλληνες πολίτες που ζουν στις περιοχές αυτές να αισθάνονται ανασφαλείς και τρομοκρατημένοι.
Δείτε το βίντεο από το Εκρηκτικό δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη..

Ραφαήλ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...