Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΕ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΗΣ METRON ANALYSIS… ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο JEFFREY ΚΑΙ ΓΕΛΑ!Μέχρι τις εκλογές, η φυλλάδα «Παραπολιτικά» ήταν ένα από τα στηρίγματα της χουντάρας των Σαμαροβενιζέλων. Από την επομένη, άρχισε να τα… γυρίζει.

Σήμερα, λοιπόν, δημοσιεύει μια εμφανώς «πειραγμένη» «δημοσκόπηση» της εταίρας Metron Analysis (του κομμουνιστή Φανάρα), για να φανεί αρεστή στους Τσιπροκαμμένους. Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτή τη «δημοσκόπηση», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 42,1%, ακολουθεί η νουδούλα με 18,3%, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το… Ποτάμι με 5,7% (το έργο επαναλαμβάνεται, τρίτο κόμμα το μόρφωμα του Μπόμπολα στις δημοσκοπήσεις και τέταρτο στις εκλογές) και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,3%, ΚΚΕ με 4,1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8%, ΠΑΣΟΚ με 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,5% και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 1,4%.

Η «δημοσκόπηση» εμφανίζει τον Τσίπρα καταλληλότερο για πρωθυπουργό με ποσοστό 55% (πρέπει να φάει πολλά ψωμιά για να φτάσει τον… Τσαουσέσκου), ενώ 68% εμφανίζεται να δηλώνει ικανοποιημένο από τον τρόπο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση και το 76% εμφανίζεται να αξιολογεί ως θετική την πορεία της κυβέρνησης.

Τι σχέση έχει μ’ αυτό το κατασκεύασμα ο… Jeffrey και γιατί τη βλέπει και γελά; Διότι, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι η «δημοσκόπηση» είναι αληθινή, ο Jeffrey θυμάται ότι έπαιρνε ανάλογα ποσοστά στις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές του 2009, αλλά σίγουρα θυμάται και που κατέληξε
 http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...