Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ O Κατρούγκαλος ήταν δικηγόρος των ιδιοκτητών φροντιστηρίων. ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ O Κατρούγκαλος ήταν δικηγόρος των ιδιοκτητών φροντιστηρίων

Νέες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο είναι έτοιμοι να κάνουν το «Βήμα» και ο Βασίλης Χιώτης, που σήμερα έδωσε μια πρόγευση στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM Βασίλης Χιώτης είναι και ο συντάκτης του επίμαχου ρεπορτάζ του κυριακάτικου «Βήματος» που έκανε λόγο για συμφωνητικά Κατρούγκαλου με δημοσίους υπαλλήλους, σύμφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός θα έπαιρνε προμήθεια 12% για κάθε αποζημίωση από την επαναπρόσληψή τους.
Στην εκπομπή του της Δευτέρας, λίγο πριν από τις δέκα το πρωί, ο Βασίλης Χιώτης ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας το 2012. Για να προσθέσει πως την ίδια περίοδο ο κ. Κατρούγκαλος ήταν και δικηγόρος των ιδιοκτητών ιδιωτικών εκπαιδευτηριών που ζητούσαν αλλαγές σε νόμο που τους αφορούσε.
Ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε περισσότερα στοιχεία, αλλά είπε πως θα υπάρξει συνέχεια και πως υπάρχει υλικό και για νέα ρεπορτάζ...
Νωρίτερα εξηγούσε πώς συγκρατήθηκε και δεν εξερράγη όταν ο αναπληρωτής υπουργός τον αποκάλεσε «ελεεινό υποκείμενο» κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής τους στην πρωινή εκπομπή του Mega το Σαββατοκύριακο.
KATΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!

Στις 20 Φεβρουαρίου η οικονομική επιτροπή του δήμου ανέθεσε την εκπόνηση υπομνημάτων για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας και των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης δήμου Λαυρεωτικής
Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Κατρούγκαλου καθώς μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του δήμου Λάρισας προς το δικηγορικό γραφείο του υπουργού για υποβολή προσφυγής κατά απόφασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, έρχεται στο φώς νέα μετεκλογική ανάθεση στην δικηγορική εταιρεία αυτή τη φορά από τον δήμο Λαυρεωτικής.
Στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η οικονομική επιτροπή του δήμου Λαυρεωτικής σε συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου ανέθεσε στην εταιρεία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας και Συνεργάτες» την εκπόνηση υπονημάτων για το θέμα της επέκτασης της αρμοδιότητας και των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Τηλεθέρμανσης δήμου Λαυρεωτικής.
Συγκεκριμένα η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου αφορά τον «όρισµο πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπόνηση εκ µέρους του ∆ήµου Λαυρεωτικής υποµνηµάτων επί των προσφυγών που ασκήθηκαν ενώπιον του Γραµµατέα Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αττικής κατά της αρ.225/2014 απόφασης ∆ηµοτικού Συµβουλίου Λαυρεωτικής για την επέκταση της αρµοδιότητας και των διοικητικών ορίων της ∆ΕΥΑΤΗΛ».
Όσο για την αμοιβή του δικηγόρου αναφέρεται ότι «θα καθορισθεί µε απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Λαυρεωτικής, σύµφωνα µε το άρθρο 281, παρ.3 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα ∆ήµων και Κοινοτήτων».
http://kourdistoportocali.com/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...