Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 14ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ! ΒΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Ο πόλεμος που διεξάγεται στον κόσμο είναι με τους ισλαμιστές. Είναι φανατισμένοι από φύτρα και είναι της αντίληψης κάψτε και σκοτώστε τους αλλόθρησκους για να πάτε στον παράδεισο και να τρώτε πιλάφι και μέλι!!! Αυτή η αρρωστημένη αντίληψη έχει διαποτίσει την μεγαλύτερη μερίδα των ισλαμιστών-μουσουλμάνων οι οποίοι είναι περισσότερο βίαιοι βλέποντας την επέκταση των τζιχαντιστών. Έτσι λοιπόν έγινε  στο Πακιστάν όταν  Φανατικοί νεαροί μουσουλμάνοι έβαλαν φωτιά για να κάψουν ζωντανό ένα 14χρονο αγόρι επειδή ήταν χριστιανός.
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί από το tribune.gr
Το θύμα -που το βλέπετε και στις φωτογραφίες να νοσηλεύεται- Ναουμάν Μασίχ (Nauman Masih), 14 ετών, συναντήθηκε...στον δρόμο με άγνωστους νεαρούς μουσουλμάνους που πήγαιναν στο τζαμί για τις προσευχές της Παρασκευής.
Ο δεκατετράχρονος επέστρεφε από τον ράφτη όταν τον σταμάτησαν οι νεαροί μουσουλμάνοι.
Όταν τον αναγνώρισαν ως χριστιανό, του έβαλαν φωτιά για να τον κάψουν ζωντανό.
Σε κατάθεση που έδωσε ο 14χρονος Ναουμάν στην Αστυνομία, είπε ότι δύο άγνωστοι σε αυτόν μουσουλμάνοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον σταμάτησαν στον δρόμο και τον ρώτησαν τη θρησκεία του.
Όταν τους απάντησε ότι είναι χριστιανός άρχισαν να τον δέρνουν. Ο Νάουμαν προσπάθησε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει μακριά τους, αλλά τα δύο αγόρια τον ακολούθησαν, τον έπιασαν, τον περιέλουσαν με κηροζίνη και του έβαλαν φωτιά.
Το παιδί αν και καιγόταν προσπάθησε πάλι να διαφύγει και τότε, κάποιοι περαστικοί, του έριξαν άμμο πάνω του για να σβήσουν τη φωτιά. Κάπου εκεί έχασε τις αισθήσεις του, ενώ οι άνθρωποι που τον έσωσαν κάλεσαν και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο Ναουμάν δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τους νεαρούς που του επιτέθηκαν αλλά μπορεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπά τους.
Το αγόρι έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 4 χρονών και μαζί με τη μεγαλύτερη του αδελφή ζούνε με τον θείο τους.
Το μίσος εναντίον των χριστιανών στο Πακιστάν έχει αυξηθεί επικίνδυνα. Σύμφωνα με τον Νασίρ Σαΐντ (Nasir Saeed), ο οποιοσδήποτε αθώος χριστιανός μπορεί να δολοφονηθεί από ακραίους μουσουλμάνους δίχως να υπάρχει κανένας λόγος. Το να ζεις αυτή την εποχή στο Πακιστάν ως χριστιανός είναι επικίνδυνος τρόπος ζωής.
Παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν περί προστασίας των μειονοτήτων στη χώρα, οι χριστιανοί και οι εκκλησίες τους δεν έχουν καμία προστασία.
Τον Νοέμβριο ένα ζευγάρι χριστιανών κάηκαν ζωντανοί από εξαγριωμένο μουσουλμανικό όχλο σε ένα καμίνι τούβλων επειδή κατηγορήθηκαν ότι πρόσβαλαν το Κοράνι.

Το ρεπορτάζ το είχαμε δημοσιεύσει εδώ: Μουσουλμανικός όχλος λίντσαρε και έκαψε ζευγάρι χριστιανών (φωτογραφίες)

nauman_masih_2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...