Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΒΙΝΤΕΟ !!!

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ;                                 

Με πιστωτική κάρτα οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά

pistotikiΜε πληθυσμό πάνω από 3.000 κατοίκους.Με πιστωτική κάρτα θα γίνονται υποχρεωτικά όλες οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά με πληθυσμό πάνω από 3.000 κατοίκους, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και στοχεύει στην αύξηση της εισπραξιμότητας του ΦΠΑ.
Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, σημειώνουν ότι το συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο.
Στόχος του μέτρου είναι να αυξηθούν τα έσοδα κυρίως από το ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές με μεγάλο τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι διατάξεις του νομοσχεδίου θα εξεταστούν και σήμερα σε ειδική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.zarpanews.gr

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ


ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...