Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Βρέθηκε γράμμα της Βίκυς Σταμάτη: "Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη"

Ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της» βρήκαν στο κελί δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο οι αστυνομικοί, όπως έγινε γνωστό.

«Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη. Εγώ θα πάω στο παιδί μου. Σας γράφω ένα γράμμα, θα το βρείτε», είπε στον δικηγόρος της, Φραγκίσκο Ραγκούση όπως αποκάλυψε ο ίδιος στo Mega, εκφράζοντας φόβους πως δεν αποκλείεται να κάνει κακό στη ζωή της.

Όπως σημειώνεται, το γράμμα απευθυνόταν στον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε αντιληπτή από φρουρό περί τις 5.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Είχε απορριφθεί για ακόμα μία φορά η αίτηση αποφυλάκισής της με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η ψυχολογική της κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φυλάσσονταν το δωμάτιό της από σωφρονιστικούς υπαλλήλους που αντιλήφθηκαν το πρωί την απόδρασή της. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε παραβιασμένη.Πηγή: http://www.parakato.gr/2015/04/blog-post_98.html#ixzz3W8E6Cprz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...