Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Επαναληπτική θητεία για όσους είχαν υπηρετήσει με «βύσμα» ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος2121_b2Την επανάληψη της στρατιωτικής θητείας όσων είχαν υπηρετήσει με «βύσμα» προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την άφιξή του από τη Νέα Υόρκη όπου είχε ταξιδέψει για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. Εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από την απόφαση, έκανε λόγο για τεράστια αδικία την οποία υφίστανται τόσα χρόνια οι περισσότεροι νέοι που δεν έχουν καμία ελπίδα ευνοϊκής μετάθεσης καθώς το βασικό κριτήριο μέχρι σήμερα ήταν τα ρουσφέτια και οι πελατειακές σχέσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
«Προσωπικά θεωρώ τη θητεία όσων υπηρέτησαν με βύσμα ως μη γενόμενη. Η πατρίδα ζητά από όλους να υπηρετηθεί και θα υπηρετηθεί. Σωστά αυτή τη φορά», σχολίασε ο κ. Καμμένος μιλώντας στο «Κουλούρι». «Ήδη στείλαμε στα σύνορα όσους με ρουσφέτι έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης και μετάθεσης. Το επόμενο βήμα είναι αυτοί που νόμιζαν πως ξεμπέρδεψαν για πάντα. Θα τους κάνω να με βλέπουν στον ύπνο τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρμόδιο υπουργείο, ήδη έχουν αρχίσει να καταρτίζονται λίστες με όσους θα κληθούν να επαναλάβουν μέρος ή ακόμα και ολόκληρη τη θητεία τους. Αναφέρεται πως θεσπίζονται τρεις κατηγορίες, με αυτούς που απέφευγαν μεγάλο μέρος υπηρεσιών αλλά χωρίς να τύχουν ευνοϊκής μετάθεσης να καλούνται να επαναλάβουν τρεις μήνες θητείας, αυτούς που έτυχαν ευνοϊκής μετάθεσης αλλά υπηρέτησαν κανονικά στα στρατόπεδά τους να καλούνται να επαναλάβουν έξι μήνες θητείας και τέλος όσους ήταν τα λεγόμενα «φαντάσματα», δηλαδή δεν εμφανιζόντουσαν σχεδόν ποτέ στις μονάδες τους, να καλούνται να επαναλάβουν ολόκληρη τη θητεία τους.
Κλείνοντας, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως επόμενος στόχος είναι όσοι επικαλέσθηκαν ψευδώς ψυχική νόσο και πέτυχαν απαλλαγή στράτευσης. «Θα τους φωνάζω έναν-έναν στο γραφείο μου και εγώ θα είμαι αυτός που θα κρίνει αν είναι τρελοί. Θα γίνει μεγάλο πανηγύρι», κατέληξε χαϊδεύοντας την κάννη ενός G3A3.πηγη
ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΛΟΙΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...