Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΟ; ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...;;; ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ… ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ!
Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε όριο θράσους έχουν ξεπεράσει οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! Έτσι, με αφορμή την έναρξη της Δίκης του Αιώνα, το υπουργείο Παιδείας (του… αειθαλούς «ποιητή» Κουράκη – που παρά το γεγονός ότι είναι 67 χρονών ουδεμία άσπρη τρίχα υπάρχει επί της πλούσιας κώμης του – λέτε να πρόκειται για… θαύμα της φύσης;)  αποφάσισε να διανείμει στα σχολεία και να εντάξει στο σχολικό πρόγραμμα ντοκιμαντέρ του κομμουνιστή Κούλογλου κατά του τρίτου κόμματος της χώρας!!! Ιδού η σχετική είδηση, προερχόμενη από την επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), το οποίο προφανώς έχει δώσει την… ευλογία του: «Στις εκλογές του 2012 η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή περνά για πρώτη φορά την πύλη του ελληνικού Κοινοβουλίου με «εισιτήριο» το 7% της λαϊκής εντολής. Τρία χρόνια μετά, ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος, εκλεγμένοι βουλευτές αλλά και απλά μέλη της οργάνωσης περνούν την πύλη της δικαστικής αίθουσας των φυλακών του Κορυδαλλού προκειμένου να δικαστούν με βασική κατηγορία την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Στις 20 Απριλίου, ημέρα έναρξης της δίκης των νεοναζί, το tvxs.gr θα αναρτήσει δωρεάν το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Νεοναζί: Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης», το οποίο με απόφαση του υπουργείου Παιδείας θα διανεμηθεί σε όλα τα σχολεία της χώρας και θα ενταχθεί στο σχολικό πρόγραμμα. Με την αποστολή σχετικής εγκυκλίου οι αρμόδιοι εκπαιδευτικοί θα καλούνται να ενσωματώσουν στη διδασκαλία της Ιστορίας το «Νεοναζί: το Ολοκαύτωμα της Μνήμης», καθώς και να προτείνουν επιπρόσθετες δράσεις, συζητήσεις κι εκδηλώσεις αναφορικά με το θέμα του ντοκιμαντέρ. Την απόφαση θα επικυρώσει η προβολή του ντοκιμαντέρ σε σχολείο του Αιγάλεω στις 4 Μαΐου 2015 παρουσία του Τάσου Κουράκη και του Στέλιου Κούλογλου».

(ΥΓ): Και βέβαια, πάλι θα την πατήσουν οι ινστρούχτορες του σταλινοσιωνισμού και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ! Διότι, είναι γνωστό πως οι μαθητές αντιδρούν αρνητικά σε κάθε είδους καταναγκαστική προπαγάνδα που τους γίνεται από το πανάθλιο ψευδοκράτος, με κορυφαίο παράδειγμα το θλιβερό πανηγυράκι του Πολυτεχνείου. Οπότε, ας δείξουν κι ας ξαναδείξουν το ντοκιμαντέρ του Κούλογλου και με τις δικές μας… ευλογίες! Είμαστε σιγουρότατοι, πως θα γίνει ο καλύτερος στρατολόγος μαθητών στην Χρυσή Αυγή!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...