Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Α ρε λαμόγια! Πού διορίστηκε ο αδελφός της Ρένας Δούρου;;;

Α ρε λαμόγια! Πού διορίστηκε ο αδελφός της Ρένας Δούρου;;; Ποια εξήγηση δίνει η ίδια...Συζητήσεις και αντιδράσεις προκαλεί πρόσφατο δημοσίευμα (στον Βηματοδότη) για τις τοποθετήσεις συγγενικών προσώπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική μηχανή. Στο επίκεντρο βρίσκεται και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καθώς διαβάζουμε ότι:


"...ο υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης τοποθέτησε ως σύμβουλό του τον αδελφό της Ρένας Δούρου Π. Δούρο. Ο σύντροφος της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου Δ. Μπενίσης έχει ρόλο συντονιστή στην Περιφέρεια Αττικής, εκεί δηλαδή όπου προΐσταται η σύντροφός του".

Η Ρ. Δούρου εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:
«Στη στήλη “Βηματοδότης” της Κυριακής, επειδή η αοριστία της διατύπωσης δημιουργεί στρεβλές και ψευδείς εντυπώσεις, διευκρινίζουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι ο κ. Παναγιώτης Δούρος επιλέχθηκε στη θέση του διευθυντή του Γραφείου αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, κ. Ν. Ξυδάκη, χάρη στα επαγγελματικά του προσόντα και την προϋπηρεσία του (εργάστηκε επί 11 συναπτά χρόνια στο Γραφείο Προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου) καθώς και τις εξειδικευμένες σπουδές του (στην Ελλάδα και το εξωτερικό) και φυσικά όχι λόγω… της συγγένειάς του με την Περιφερειάρχη. Ο δε κ. Γιάννης (και όχι Δημήτρης) Μπενίσης δεν διαθέτει θεσμικό ρόλο και έχει εκλεγεί άμισθο μέλος της συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης “Δύναμη Ζωής” καθώς για πάνω από τέσσερις δεκαετίες θητεύει στον χώρο της Αριστεράς». 

Πηγή: http://www.press-gr.com/2015/04/blog-post_7426.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...