Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

«ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αυξάνονται ΤΑ ΧΡΕΗ, οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,, και ΠΕΘΑΝΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τα έργα των Μνημονίων: Ανεβαίνει το χρέος, υποβαθμίζεται η οικονομία, πεθαίνουν οι Έλληνες


Στοιχεία περί του δημοσίου χρέους έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΣΤΑΤ. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν την πορεία του δημοσίου χρέους και άλλων στοιχείων της Ελληνικής Οικονομίας, από το 2011 μέχρι και το 2014. Στα στοιχεία αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της μνημονιακής διακυβέρνησης, της λιτότητας, αλλά και των περιβόητων «επιτυχιών», όπως το PSI.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία το χρέος βαίνει διαρκώς διογκούμενο, τόσο σε απόλυτη τιμή, όσο και σε ποσοστό επί του ΑΕΠ, ενώ αντιστοίχως οι δαπάνες (δηλαδή το κοινωνικό κράτος), όσο και τα έσοδα του κράτους συνεχώς μειώνονται. Όσον αφορά το «πρωτογενές πλεόνασμα» του Σαμαρά, φαίνεται ξεκάθαρα από τα στοιχεία ότι ήταν μία απάτη, περιορισμένη στο 0,4% και αυτό χωρίς να λάβουμε υπόψη την εσωτερική στάση πληρωμών, που απαιτήθηκε για να εμφανιστεί αυτό ως στοιχείο.

Πρόκειται, βεβαίως, για μία διαδικασία εσωτερικής υποτιμήσεως, η οποία καμία σχέση δεν έχει με την αποπληρωμή του χρέους. Πρόκειται για μία διαδικασία διάλυσης της χώρας, ώστε να καταστεί φτηνότερη προς αγορά από τους «επενδυτές», όπως αυτοί που συναντάνε συχνά πυκνά οι συριζαίοι. Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας αυτοκτονούν μερικοί χιλιάδες Έλληνες, εκατομμύρια οδηγούνται στην απελπισία και η κυβέρνηση φέρνει «πρόσφυγες» για να τους αντικαταστήσουν.  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...