Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΣΟΥΣ ! ! ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ; ; Σε ΓΚΕΤΟ μεταναστών έχει μετατραπεί η Ομόνοια-ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ-ΒΙΝΤΕΟ ! !Οι Έλληνες καταστηματάρχες αναγκάζονται να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους ! ! Σ' ένα απέραντο γκέτο από μετανάστες έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας. Αυτό δεν το υποστηρίζουν μόνο οι Έλληνες καταστηματάρχες αλλά και οι μετανάστες, οι οποίοι όπως λένε είναι τόσοι πολλοί στην Ομόνοια που αισθάνονται σαν να είναι στην πατρίδα τους! Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο, οι παράτυποι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας ομολογούν στην κάμερα του STAR και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, ότι η Ομόνοια που έχουν δηλώσει ως μόνιμη κατοικία, τους θυμίζει την πρωτεύουσα της χώρας τους και μάλιστα τους αρέσει πολύ. Οι ίδιοι, όχι απλά παραδέχονται ότι το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σ’ ένα γκέτο μεταναστών με τους Έλληνες να αποτελούν πλέον την μειοψηφία, αλλά πιστεύουν ότι δεν τους χωράει και ο...τόπος! Ανθρώπους από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και άλλες χώρες, πλην της Ελλάδας θα συναντήσει κανείς αν περπατήσει στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους, όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο του STAR. Ακόμη και οι μικροπωλητές που έχουν καταλάβει πολλές γωνιές στην Ομόνοια πουλώντας μαϊμού αρώματα είναι αλλοδαποί. «Εδώ στην Ελλάδα είναι όλοι αρνάκια» λέει χαρακτηριστικά ένας απ’ αυτούς. Βέβαια, τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης είναι οι Έλληνες καταστηματάρχες που «βαράνε μύγες» λόγω της γκετοποίησης της Ομόνοιας. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες καταναλωτές λόγω της γκετοποίησης αποφεύγουν να ψωνίζουν στην Ομόνοια, αναγκάζονται να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και στην θέση τους ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα καταστήματα των αλλοδαπών που έχουν και την δική τους πελατεία. 
Άλλοι αλλοδαποί λιάζονται με τον δικό τους τρόπο, για να θυμηθούμε και την ρήση της αναπληρώτριας υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Έχουν πάρει τα ηνία στο νταραβέρι ναρκωτικών αλωνίζοντας το κέντρο. Αυτή είναι η Ομόνοια σήμερα μέρα-μεσημέρι, ένα γκέτο μεταναστών σύμφωνα με του ίδιους αλλά και τους Έλληνες που έχουν απομείνει εκεί  
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...