Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Ιδιοκτήτης πρατηρίου: Το περιστατικό με την πρόεδρο της Βουλής είναι πέρα για πέρα αληθές. Τι δηλώνει επωνύμως


Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, Κωνσταντίνος Τσαούσης, μίλησε σοκαρισμένος για το περιστατικό
Ιδιοκτήτης πρατηρίου: Το περιστατικό με την πρόεδρο της Βουλής είναι πέρα για πέρα αληθές. Τι δηλώνει επωνύμως

Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία πολίτη μέσω του Facebook την οποία αποκάλυψε το iefimerida, σύμφωνα με την οποία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προπηλάκισε και απείλησε με απόλυση υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της.
Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, Κωνσταντίνος Τσαούσης, μίλησε σοκαρισμένος για το περιστατικό, το οποίο έμαθε από τους υπαλλήλους του όταν επέστρεψε στο πρατήριο:
«Δεν ήμουν παρών όταν έγινε αυτό. Μου το είπαν οι υπάλληλοί μου. Δεν το πίστευα αυτό που άκουγα».Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ακόμη, υποστήριξε πως «αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα» και ότι το περιστατικό με την πρόεδρο της Βουλής είναι πέρα για πέρα αληθές, καθώς κανείς από τους υπαλλήλους του δε θα έλεγε ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...