Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!


Αποφασισμένη και χαμογελαστή γιατί υλοποιείται το όραμά της:
Η Ελλάδα να γίνει χώρος υποδοχής όλων των λαθρομεταναστών!
Η Τασία Χιστοδουλοπούλου είναι αποφασισμένη να υποδεχτεί στη χώρα μας όλους τους εξαθλιωμένους απανταχού της γης! Η χώρας μας πλέον, με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται χώρος υποδοχής για εκατομμύρια λαθρομετανάστες! 
Μέσα στα πλαίσια αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες μας, το γραφείο...


της κας Χριστοδουλοπούλου επικοινωνεί με τους γύρω από την Αθήνα δήμους και ζητεί τη στήριξή τους για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες παρέχοντας δικά τους κέντρα υποδοχής! 
Είναι σαφές ότι μέσα στους επόμενους μήνες, οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και οι οποίοι καθημερινά αυξάνουν, θα διασκορπιστούν σε όλη την Αττική, κατακλύζοντας τα προάστιά της. Χολαργός, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, θα πνιγούν στους λαθρομετανάστες στο αμέσως προσεχές διάστημα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...