Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!


Αυτή η κυβέρνηση εξαπατά τον κόσμο σαν τις προηγούμενες. Και αρπάζει τα λεφτά του λαού, όχι με...


περικοπές μισθών και συντάξεων (προς το παρόν) αλλά αυτά που έχει πληρώσει μέσω των δημοτικών τελών στους δήμους! ΚΛΟΠΗ ΚΑΘΑΡΗ! 
Η κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ δήλωνε ότι θα προτάξει το συμφέρον του λαού και αν χρειαστεί δεν θα πληρώσει κάποια δόση του ΔΝΤ προκειμένου να καταβάλει μισθούς και συντάξεις, αυτό που έκανε συνιστά εξαπάτηση του λαού: Πλήρωσε όλες τις δόσεις του ΔΝΤ (μόλις πο ημερών κατέβαλε δόση 448 εκατομμυρίων ευρώ) και αφού στράγγιξε τα ταμεία του κράτους, τώρα αρπάζει τα αποθεματικά των δήμων, δηλαδή κλέβει τον λαό, για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις! 
Και κλέφτες και καραγκιόζηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...