Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Ότι δεν έκανε ο Λαφαζάνης και τα υπόλοιπα καλοταϊσμένα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε αυτή η κοπέλα (video)

Η 21χρονη Γιοζεφίν Βιτ Josephine Witt «όρμησε» στον Μάριο Ντράγκι και τον «έλουσε» με χαρτοπόλεμο, πριν την απομακρύνουν οι δυνάμεις ασφαλείας. Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στη Φρανκφούρτη.

Την ευθύνη για την παρέμβση με χαρτοπόλεμο και συνθήματα στη συνέντευξη Τύπου του Μάριο Ντράγκι, ανέλαβε η φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση FEMEN.

Η ανάληψη της ευθύνης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, έγινε μέσω μηνύματος στο twitter. Η διαδηλώτρια των FEMEN μπήκε στον χώρο της συνέντευξης και άρχισε να φωνάζει «τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ». Η διαδηλώτρια, που πέταξε κονφετί στον Ντράγκι, απομακρύνθηκε αμέσως από αστυνομικούς.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...