Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Πέρασε η τροπολογία για το τζαμί: ΑΝΕΛ και ΧΑ ψήφισαν «κατά». ΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.... ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ..ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΟ 2012 ........... ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ

Πέρασε η τροπολογία για το τζαμί: ΑΝΕΛ και ΧΑ ψήφισαν «κατά»Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στο Βοτανικό.
Η τροπολογία πέρασε με τις ψήφους όλων των κομμάτων εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα η βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την τροπολογία.
Η κυρία Ξουλίδου χαρακτήρισε προκλητική την τροπολογία και ζήτησε από τον κύριο Κουράκη να την αποσύρει από το νομοσχέδιο. Μάλιστα η κυρία Ξουλίδου είπε ότι η κυβέρνηση ενεργοποιεί το δώρο που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στους μεγαλοεργολάβους.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποσύρει την τροπολογία και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα την ψηφίσει. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση σε μια κρίσιμη ώρα για ένα σημαντικό θέμα Για το οποίο είμαστε υπόλογοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση , σας καλούμε να μην αποσύρετε την τροπολογία  και δηλώνουμε καθαρά ότι εμείς εμείς θα την ψηφίσουμε".
Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, σημείωσε ότι «Η τροπολογία είναι προδοτική ενέργεια και νομιμοποιεί τη σύμπραξη όλων των νταβατζήδων γύρω από την κατασκευή του τζαμιού».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...