Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!! ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αυτό το ...pig είναι γενναίο και πιο έξυπνο από τις ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν υποταχθεί στα μνημόνια τα τελευταία 5 χρόνια. Διαισθάνεται ότι το φορτηγό το μεταφέρει στο σφαγείο και βρίσκει το θάρρος και την εξυπνάδα να πηδήξει από την καρότσα του αμαξώματος, ενώ αυτό είναι...

εν κινήσει. Πέφτει άτσαλα και τραυματίζεται, ωστόσο ο δρόμος της ελευθερίας είναι μπροστά του, ενώ το φορτηγό συνεχίζει την πορεία του, μεταφέροντας προς το σφαγείο τα άτολμα & ανυποψίαστα  γουρουνάκια που έχουν παραμείνει στην καρότσα του!  
Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη χώρα μας. Οι τοκογλύφοι μας μεταφέρουν στο άρμα τους και μας μεταφέρουν προς τον αποτεφρωτήρα! Οι προσκυνημένοι του ευρώ και των οικονομικών δολοφόνων μας παρασύρουν και τον ελληνικό λαό. Όλοι επάνω στο φορτηγό της συμφοράς, κανείς δεν έχει το σθένος και την εξυπνάδα να πηδήξει από αυτό, όπως έκανε το γουρουνάκι. Φανταστείτε επίπεδο νοημοσύνης που έχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις. 
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...