Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Πέρα από τις «μαρτυρίες τρόμου»… Ποιά ευυπόληπτα κτήνη είχαν ακουμπήσει την μικρή Άννυ πριν το κτήνος εξαφανίσει τι σώμα της;
Αυτός ο ευφάνταστος τρόπος εξαφάνισης μιας σορού ενος βρέφους, από έναν συνοδό πλούσιων ηλικιωμένων, δυο τινά σημαίνουν:
Είτε ηθελε να κρύψει σημάδια φρικτής κακοποίησης και δεν εννοούμε ενδοοικογενειακής βίας. Το «βρασιμο» ειναι χειρότερο απο οποιονδήποτε μώλωπα.
Είτε ήθελε να σκορπίσει τα κομμάτια, γιατί κάποια έλειπαν. Καμμιά καρδιά, κανενα συκώτι κλπ.

Και όσοι μένουν στην «φρικτή περιγραφη» για το άψυχο κορμάκι, συγκαλύπτουν τα μαρτυρια που ενδέχεται να πέρασε το αγγελούδι όσο ηταν εν ζωή.
Κάποιοι δημοσιογραφοι λοιπον επιχείρησαν να ξεπλύνουν τον αγαπητικό των βρωμογερων, μιλώντας για «ψυχολογικά προβληματα». Θα τον έχουν πείσει προφανώς ότι θα τον φυγαδευσουν ως τρελό, αρκεί να το βουλώσει και να συνεχίσει τα περί «βρασίματος». Μεχρι που θα τον φάνε στην φυλακή πριν προλάβει να μιλήσει.
Δυστυχώς σε αυτες τις περιπτώσεις δεν τον τρώνε απλοί φυλακισμένοι ωστε να τον κάνουν να μιλήσει πριν. Τον τρώνε επαγγελματίες, ακριβως για να μην μιλήσει.

Αυτό το κυκλωμα ειναι τοσο βρωμικο, τοσο ισχυρό, τοσο αδίστακτο, που εαν ποτέ βγει στην επιφάνεια θα πεθάνουμε από την μπόχα των τρανταχτων ονομάτων…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...