Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Τι δεν καταλαβαινετε;;;;

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!!! ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!


Για όλους, εκτός από ορισμένους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, φαίνεται πως είναι οι δηλώσεις του κ.Γιάνη Βαρουφάκη περί ….λιτού βίου. Ενώ διαφήμιζε προ ημερών, ότι εξοικονομεί ποσό 300.000 ευρώ από περικοπές αμοιβών της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, με δύο προσωπικές του αποφάσεις στις 9 Απριλίου, καθιέρωσε υπερωριακές αμοιβές σε υπαλλήλους του υπουργείου του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για συνολικά 210 άτομα, εκ των οποίων τα 100 είναι από την Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης και τα 110 της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου.

Συνολικά, ο καθένας από αυτούς τους 210 εργαζόμενους θα λαμβάνει 120 ώρες υπερωριακής απασχόλησης έως και τις 30 Ιουνίου 2015, γεγονός που θα τους εξασφαλίσει σημαντικές αμοιβές, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπερβαίνουν τους δυο μισθούς.

Και όλα αυτά... την ώρα που πολλά δημόσια νοσοκομεία της χώρας έχουν σημαντικά κενά σε προσωπικό και υλικά, και στον ιδιωτικό τομέα γίνεται «πόλεμος» από τις απολύσεις, τα λουκέτα και τις περικοπές μισθών!star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...