Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

SYRIZA: Χοντρή ΚΟΝΟΜΑ και με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ! (σε ποιούς άραγε???)


«Ανθρωπισμός» με απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!

Εντύπωση είχαν προκαλέσει οι αποκαλυπτικές, ομολογουμένως, δηλώσεις της αρμοδίας για την λαθρομετανάστευση υπουργού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες αποκαλυπτόταν ότι ο συριζαίικος «ανθρωπισμός» είναι για τα λεφτά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA η υπουργός είχε πει: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».


Λίγες μέρες μετά, την επαύριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, παρότι δεν ελήφθη καμία μέριμνα για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την ελληνική επικράτεια, η ίδια δήλωνε καταχαρούμενη, λέγοντας«κερδίσαμε γενναία έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση που αφορά σε όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται με την έρευνα και τη διάσωση, την υποδοχή, το άσυλο και τη φιλοξενία».

Σήμερα αποκαλύπτεται ο λόγος για την. σε σημείο ακράτειας χαρά της αρμοδίας υπουργούΣτο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» που συζητείται στη βουλή κατατέθηκε τροπολογία που αναφέρει ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με... απευθείας ανάθεση.

Συγκεκριμένα στην τροπολογία αναφέρεται ότι: «για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσηςχωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού.

 Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».

Η συγκεκριμένη πρακτική, βεβαίως, θα προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνικό Λαό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους  «από τις προτεινόμενες διατάξεις ενδέχεται να προκληθεί πρόσθετη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, από τη μη διασφάλιση των πλεονεκτημάτων της διαγωνιστικής διαδικασίας».

Για να το πούμε σε απλά ελληνικά: Η κυρά Τασία θα μπορεί να δώσει την όποια δουλειά σε κάποια «αντιρατσιστική» ΜΚΟ του Σύριζα, χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί η τυχόν υπερτιμολόγηση ή να τεθεί σε καθεστώς ανταγωνισμού, που θα μειώσει το κόστος. Και αν τύχει να πάρει την «δουλειά» με κέρδη εκατομμυρίων συγκεκριμένος ΜΚΟάρχης – συνεργάτης της κυβέρνησης και πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, θα είναι μια απλή... «σύμπτωση».

Και αν έχουν αντίρρηση κάποιοι που γεμίζουν λαθρομετανάστες οι γειτονιές τους, για να παίρνει κονδύλια η κυρά Τασία και να τα μοιράζει με απευθείας ανάθεση, τότε θα τους αποκαλούν «φασίστες» τα ΜΜΕ των εργολάβων. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!
  
Χωρίς δημόσιο διαγωνισμό, αλλά με απευθείας ανάθεση (σε «ημετέρους», βεβαίως), θα πραγματοποιηθούν τα έργα που αφορούν στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, μέχρι το τέλος του έτους!Σ’ αυτή την απόφαση κατέληξε η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, με πρόσχημα την άμεση ανάγκη κατασκευής υποδομών για τους λαθρομετανάστες, λόγω του αυξημένου αριθμού που εισέρχεται στην Ελλάδα! Πράγμα που θα κάνει τους «ημετέρους» μεγαλοεργολάβους» να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, μιας και στην Ελλάδα της «ανθρωπιστικής κρίσης», γι’ αυτούς τους ατσίδες «λεφτά υπάρχουν» πάντα!

Έτσι, στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» που συζητείται στη βουλή κατατέθηκε τροπολογία που αναφέρει «για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα …είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους». ΠΗΓΗ


Πηγή: http://elldiktyo.blogspot.com/2015/05/syriza-konoma.html#ixzz3YvsWkCwc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...