Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Η ανοδος των μηχανών – η ανθρωποτητα στα γονατα!

Την άσκηση Jade helm σιγουρα την εχεις ακουσει αλλά γνωρίζεις τι πραγματικά είναι αυτή η άσκηση;
Jade είναι μια κβαντική τεχνολογία με τεράστια υπολογιστική ισχύ που παράγει μία ολογραφική προσομοίωση μάχης και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και να επεξεργάζεται τεράστιες ποσότητες δεδομένων που συλλέγονται σχετικά με τον άνθρωπο, την περιοχή, τον πληθυσμό και τον εντοπισμό για την εξάλειψη των στόχων .
Αντάρτες, Επαναστάτες, Αντιρρησίες συνείδησης,Αναρχικοί , ομάδες αντίστασης όλα μπορούν να καταγραφούν μέσα από την κβαντική ανάλυση ανθρώπινων συμπεριφορών και να δοθούν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφορίας έτσι ώστε να χαρτογραφηθεί ο πλανήτης και οι αντιλήψεις -ιδεολογιες του καθένα μας .
Το σύστημα Jade εξελίσσεται, αυτοοργανώνεται ,δίδασκεi τον εαυτό του ,δημιουργei διαίσθησή .
Μπορεί να εξετάσει την εκτέλεση μιας μάχης και να επινοήσει νέες καλύτερες στρατηγικές για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και τη θνησιμοτητα του εχθρού . Η γενιά των Jade ΙΙ έχει την ικανότητα για αμφίδρομη επικοινωνία με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσω της τεχνολογίας OCCOM, η οποία είναι μια τις επόμενες ολοκληρωμένες γενιές σε αυτό το σύστημα.
Τα ρομπότ που έχεις δει σε διάφορες εκπομπές και σε βίντεο στο YouTube, τα τετράποδα αυτά σιδερένια τέρατα και ότι άλλο έχεις δει σαν νέα τεχνολογία μη επανδρωμένης μάχης μπορούν να ελέγχονται από το jade II .
Εν ολίγοις η άσκηση Jade Helm δεν θα είναι μια άσκηση thn οποία θα την τρέξουν οι στρατηγοί η οι στρατιωτικοί διοικητές αλλά θα τρέξει όλη η ασκηση από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή . Είναι ένα λογισμικό, ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε ένα δίκτυο Sntric Warfare system . Είναι ένα τεκμηριωμένο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για στρατιωτική χρήση μέσα στο πεδίο μάχης για την αναζήτηση και σύλληψη όπως και καταστροφή του εχθρού .
Έχουν τεστάρει το νέο λογισμικό βάζοντάς του πληροφορίες από γεγονότα καθημερινότητας, τίτλους ειδήσεων, από τάσεις ημερήσιες στο ίντερνετ και άλλα δεδομένα προσωπικά της ανθρωπότητας για να πετύχουν τα επιθυμητά τους αποτελέσματα .
Τι εννοώ με αυτό; εννοώ ότι …ότι έχεις δηλώσει, ότι έχεις πει σαν άποψη, ότι έχεις διαβάσει, ότι έχεις φορέσει, όπου έχεις πάει σίνεμα και και και.. είναι στοιχεία τα οποία χρησιμοποιεί αυτό το λογισμικό Για να σε κατατάξει στους εχθρούς ή τους φίλους.
Ποιος όμως θα χρησιμοποιούσε μια τέτοια συμβατική τεχνολογία ανάμεσα στους ίδιους τους ανθρώπους του ; Για ποιο λόγο το οποιοδήποτε κράτος να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα των πολιτών του ώστε να εκπαιδεύσει ένα πρόγραμμα καταστολής αντιρρησιών;
Ποιος είναι ο σκοπός να υπάρχουν προγράμματα τα οποία μπορούν να θεωρήσουν ως εχθρό ανθρώπους οι οποίοι δεν συμφωνούν με τα δεδομένα και την υπέροντητα πληροφοριας που υπηρετει η εκάστοτε εξουσία;
Μήπως πλέον αρχίζεις να βλέπεις τα απόλυτα, πραγματικά ανατριχιαστικά σενάρια της νέας παγκόσμιας τάξης;
Γιατί και τυφλός να είσαι αυτά που μόλις σου είπα συμβαίνουν ήδη, σε καταγράφουν σε ό,τι σκέφτεσαι, ότι πιστεύεις και ότι δηλώνεις, για να δουν αν ανήκεις στους φίλους ή τους εχθρούς αλλά κανείς δεν σου λέει ακόμα εχθρός σε τις φίλος σε τι;
Τι είναι αυτό που είναι απέναντί μας και μπορεί να μας θεωρήσει εχθρό ; Ποια είναι αυτή η ιδεολογία η οποία χρησιμοποιεί κβαντική μηχανική για να μας κατατάξει;
Άρχισε να σκέφτεσαι γιατί οταν ξεκινήσει η μάχη εναντίον της ανθρωπότητας και δεν έχεις κατανοήσει ποιοι και με πιο τρόπο σου έδειξαν ποιες είναι οι λύσεις …Τότε θα είσαι απελπιστικά μόνος και σε επικίνδυνη περιοχή..!!!πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...