Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Άσκηση απελευθέρωσης από το φόβοΚαθώς διαβάζεις αυτή την άσκηση, πάρε μια βαθιά εισπνοή και, με την εκπνοή, άφησε κάθε ένταση να φύγει από το σώμα σου. Νιώσε το κεφάλι, το μέτωπο και το πρόσωπο σου να χαλαρώνουν. Το κεφάλι σου δε χρειάζεται να είναι σφιγμένο για να διαβάσεις αυτές τις σελίδες.Νιώσε τη γλώσσα, το λαιμό και τους ώμους σου να χαλαρώνουν. Νιώσε την πλάτη, το στομάχι και την κοιλιά σου να χαλαρώνουν. Ανέπνεε ήρεμα καθώς χαλαρώνεις τις γάμπες και τα πέλματα σου.

Νιώθεις κάποια αισθητή διαφορά στο σώμα σου από τη στιγμή που άρχισες να διαβάζεις την προηγούμενη παράγραφο; Σε αυτή τη χαλαρή, άνετη κατάσταση, πες στον εαυτό σου: “Είμαι πρόθυμος να απελευθερώσω. Απελευθερώνω τώρα όλη την ένταση. Απελευθερώνω όλο το φόβο. Απελευθερώνω όλο το θυμό. Απελευθερώνω όλη την ενοχή. Απελευθερώνω όλη τη θλίψη. Απελευθερώνω τους παλιούς μου περιορισμούς. Απελευθερώνω και γαληνεύω. Συμφιλιώνομαι με τον εαυτό μου. Συμφιλιώνομαι με τη διαδικασία της ζωής. Είμαι ασφαλής”.

Κάνε αυτή την άσκηση δύο-τρεις φορές. Επανέλαβέ την κάθε φορά που έρχονται στην επιφάνεια δύσκολες σκέψεις. Χρειάζεται κάποια εξάσκηση μέχρι να γίνει αυτή η διαδικασία αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σου. Όταν εξοικειωθείς με αυτή την άσκηση, μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε, θα μπορείς να χαλαρώνεις εντελώς σε οποιαδήποτε περίσταση.


Απόσπασμα από το βιβλίο της Louise Hay «Έλκεις αυτό που δηλώνεις» – Εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας


 enallaktikidrasi.com 

Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/06/blog-post_928.html#ixzz3e3ikMO4l
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...