Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Η Ζωή απαγόρευσε την είσοδο σε όσους Βουλευτές υποστηρίζουν το «Ναι»


Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα τύπου Πύρρου Δήμα, η Πρόεδρος απαγόρευσε σε όσους εκφράζονται υπέρ του «Ναι», προσπαθώντας έτσι να αλλοιώσουν τη θέληση του Ελληνικού λαού, να περάσουν το κατώφλι της Βουλής

  • Αστυνομικός της Βουλής, αναρτά την απόφαση της Προέρδου, στην είσοδο
    Αστυνομικός της Βουλής, αναρτά την απόφαση της Προέρδου, στην είσοδο


Με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση στην είσοδο του Κοινοβουλίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσπαθεί να απομονώσει όσους προσκυνημένους δοσίλογους Βουλευτές, απεργάζονται σενάρια ανατροπής, προωθώντας το lobby του Εuro.

Αφορμή για την απόφαση αυτή, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της κας Κωνσταντοπούλου, έδωσε η πρόσφατη τοποθέτηση του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, που προσπάθησε να επηρεάσει το εκλογικό σώμα και να το οδηγήσει σε απόφαση με την οποία δεν συμφωνεί η ίδια.
Αναγκαστικά λοιπόν, αφού οι δηλώσεις υπέρ του «Ναι» παραβιάζουν το άρθρο 5 παρ 1 του Συντάγματος, που αναφέρει σαφώς ότι «... ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων», η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τους απαγόρευσε την είσοδο.
Υπεύθυνη για την εφαρμογή της απόφασης, τοποθετήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Ραχήλ Μακρή, η οποία θα διώχνει όποιον προσκυνημένο Βουλευτή επιχειρήσει να εισέλθει παράνομα στο Κοινοβούλιο για να συνεχίσει το προδοτικό του έργο.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...