Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Ρε τεντυμπόιδες! Τον Ιανουάριο δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας ότι η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα; Το 'πε και το 'κανε! Σας πείραξε που τήρησε την υπόσχεσή του; Δε σας καταλαβαίνω...


Το ότι υπάρχουν ΜΜΕ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, είναι γεγονός. Δε συμβαίνει το ίδιο με όλα όμως. Κι αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι πολιτικοί λένε την αλήθεια.

Μόλις πριν λίγες ώρες ο Βαρουφάκης διέψευδε τα capital controls!

Ακόμα και οι πολιτικοί που απαρτίζουν την παρούσα Κυβέρνηση. Το ότι κατασυκοφαντήθηκαν προεκλογικά και μετεκλογικά λοιπόν, δε σημαίνει ότι μιλούν ειλικρινά.
Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, ο Βαρουφάκης διέψευδε κατηγορηματικά πως συνάδουν νομισματική ένωση και capital controls και λειτουργία των τραπεζών.
Πριν λίγο βέβαια, μάλλον άλλαξε γνώμη! Η αλλαγή γνώμης έγινε σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα Βαρουφάκη! Μέσα σε ελάχιστες ώρες και την ίδια ημέρα!

Δείτε το βίντεο. Δεν είναι δικό μας. Είναι του BBC και αναρτήθηκε στο youtube από την εφημερίδα Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...