Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ  ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΧΩΡΩΝ !!!! . ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΛΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ,ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΝΕΙ HIGH SCORE ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΑ 300.000 ΜΕ 400.000 ΧΛΜ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .

ΑΝΑΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ….
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΙ” ΑΛΛΗ ΓΑΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ
ΣΕΛΗΝΗ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΗΝΗ. ΚΙ’ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΑ ΟΡΗ ΕΧΕΙ,ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Σ’ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ,
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ Σ’ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.
ΟΡΦΕΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.
Πρόκλου,Υπόμνημα εις τον Πλάτωνος
Τίμαιον,Δ” 283.11Β’63,49
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΑΕΡΤΙΟΥ , ΝΟΝΝΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ( ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΥΣ) , ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑ  ¨ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ¨ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ( ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ…  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ !!!!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ …. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...