Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Απίστευτο: Εν μέσω καταστροφής η Ρένα Δούρου διόρισε τον σύντροφό της στην ΕΥΔΑΠ! [έγγραφο]

Απίστευτο: Εν μέσω καταστροφής η Ρένα Δούρου διόρισε τον σύντροφό της στην ΕΥΔΑΠ! [έγγραφο]Στον ιστότοπο της κοινοβουλευτικής διαφάνειας, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να επικυρώσει το διορισμό του στην ΕΥΔΑΠ.
Πρόκειται για το σύντροφο της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ενός εκ των σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε τον διορισμό του κ. Μπενίση:

Ο σύντροφος της Ρένας Δούρου:
Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ζει εδώ και 3,5 χρόνια στο Αιγάλεω, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπενίση.
Εχει σπουδάσει μαθηματικός αλλά μια από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ήταν οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας και ιδίως τα φωτοβολταϊκά. Διατηρούσε επίσης κατάστημα εστίασης στην Αγία Παρασκευή.
Με την κυρία Δούρου έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης εδώ και 3,5 χρόνια.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...