Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Για ποιο πατριωτικό καθήκον μιλάς ρε πατριδοκάπηλε της κακιάς ώρας και ποια συμφωνία να ψηφίσουν,αυτή η οποία δεν γράφτηκε ακόμα; και πως ο Τσίπρας διασφάλισε την λαική εντολή με ποιον τρόπο ,πες και σε εμάς να το μάθουμε, τι ΑΚΡΙΒΏΣ διασφάλισε.... την διαγραφή του χρέους ή το σκίσιμο του μνημονίου; Αυτή δεν ήταν η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ή εσύ την αντιλήφθηκες διαφορετικά.....Κοίτα να ξεχρεώσεις όσο ακόμα βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι, κάνε και κανένα εικόνισμα το μνημόνιο γιατί αυτό σε έσωσε και άσε τους πατριωτισμούς σε αληθινούς Έλληνες πατριώτες!!

Κουίκ: Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας«ΕΦΟΣΟΝ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...»
Όχι άλλο "πατριωτισμό", βρε Τέρενς... 
Την πνίξατε την άμοιρη την Ελλάδα μας με τον... "πατριωτισμό" σας.
Ίδιος με τον ... "πατριωτισμό" των Εφιαλτών και των Πήλιων Γούσηδων είναι...
Τις ανοίξατε όλες τις .. ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ!
Πόπη Σουφλή

Κουίκ: Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας


«Ισχύει αυτό που δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ότι «είναι πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε προσωπικά τη διαπραγμάτευση διασφαλίζοντας τη λαϊκή εντολή» δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σήμερα το μεσημέρι στη Ζάκυνθο.

Ο κ. Κουίκ ερωτηθείς σχετικά και με αφορμή 
συνομιλία των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, απέκλεισε οποιαδήποτε συμμετοχή των ΑνΕλ «σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής με τη συμμετοχή του ενός αρχηγού σε κόμμα που σχεδόν έχει πάψει να υπάρχει και τη συμμετοχή ενός άλλου αρχηγού που σχεδόν έχει πάψει να είναι αρχηγός στο κόμμα που θα προεδρεύει δεν ξέρω για πόσο ακόμα».

Εκτίμησε ότι «αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν θα ευδοκιμήσουν, διότι η συμφωνία θα επιτευχθεί, οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες θα στηρίξουν με ψήφο εμπιστοσύνης τη σημερινή κυβέρνηση, η οποία είναι και η μόνη που -ανεξάρτητα με το πού κερδίζουμε ή πού χάνουμε στις διαπραγματεύσεις- μπορεί και πρέπει να το κάνει, να ξεσκεπάσει όλες τις λίστες τύπου Λαγκάρντ, να σαρώσει τους φοροφυγάδες, να βάλει τάξη στα ΜΜΕ και να σκέφτεται πρωτίστως το πώως θα βοηθήσει τους εξαθλιωμένους Έλληνες παράλληλα με τις διεθνείς υποχρεώσεις μας».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει ομοψυχία για τη συμφωνία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουίκ επισήμανε καταρχήν ότι δεν είναι δεοντολογικό ως μέλος της κυβέρνησης να μιλά για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να εμφανίζεται ότι ανακατεύεται στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορώ όμως να σας παραπέμψω στην πρόσφατη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και μπορώ επίσης να προβλέψω ότι μάλλον θα απογοητευτούν κάποιοι που περιμένουν ότι μια πρωταγωνιστική ομάδα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγάλει εκτός τροχιάς την κυβέρνηση, λόγω της συμφωνίας με τους θεσμικούς εταίρους μας. Εκτιμώ ότι δεν θα συμβεί» είπε ο κ. Κουίκ.

«Όλοι συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει, και να κάνει -με την τετραετή εντολή που έχει από τον λαό- πράξεις τα όσα υποσχέθηκε» πρόσθεσε και τόνισε: «Οι καλοθελητές να περιμένουν πολύ ισχυρές αναταράξεις σε άλλα κόμματα. Άλλος και άλλοι θα έχουν τα προβλήματα».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...