Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Eίμαστε γίδια το εννοώ....Τι θα πει ΝΑΙ Ή ΟΧΙ στην συμφωνία..Θα μας εκτελέσουν με κρεμάλα ή δια τουφεκισμού;..

270615-syriza

ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ στην Ελλάδα!

Και τώρα κυρίες και κύριοι απολαύστε «proti fora aristera»… Τρέξε υπερήφανε Ελληνικέ λαέ στα super market και στα ATM… Περίμενε να σε σώσουν οι ξένοι, οι ευρωπαίοι, οι ρώσοι, οι ΕΛ, οι ζαπατίστας και άλλες επαναστατικές δυνάμεις.
Ούτε έξη μήνες δεν πέρασαν από εκείνη την Κυριακή σις 25 Ιανουαρίου που μαζί με γκέυ, αριστεριστές, εντιεξουσιαστές και λαθρομετανάστες αποθέωνες τον alexis και τον καμάρωνες που βγήκε χωρίς γραβάτα.

Και μετά ήρθαν οι αντιρατσιστικοί νόμοι και η απαγόρευση της ελευθερίας του λόγοι. Και εισέβαλαν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, και η αριστερή μας κυβέρνηση τους υποδεχόταν όλα χαρά. Και τους μετέφερε στην Αθήνα για να λιάζονται στις πλατείες. Και μετά η «proti fora aristera» τους υποσχέθηκε ιθαγένεια σε όλους, σε χιλιάδες εισβολείς.
Και σχεδιάζει να τους χτίσει τζαμιά, για να προσεύχονται και να δοξάζουν το Ισλάμ όπως κάνουν και οι τρομοκράτες του ISIS.
Όλα αυτά χωρίς να ρωτήσει τον Λαό, απλά περνώντας νομοθετικές ρυθμίσεις από την βουλή.
Και τώρα που τα πράγματα ζόρισαν προκήρυξε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο… «κυρίαρχος Ελληνικός Λαός», τι θέλει να γίνει με τους θεσμούς, με τα μέτρα, με τα ισοδύναμα… λες και όλα αυτά δεν έχουν προαποφασιστεί.
Στα ψευτοδιλήματα του συστήματος απαντάμε: ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΥΡΟ στους ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΛΩΝ των ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΧΙ σε αυτούς που σχεδιάζουν μία ΕΛΛΑΔΑ χωρίς ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...