Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Νεαρή γυναίκα βιντεοσκοπεί την έκτρωσή της και εξοργίζει (βίντεο)

Νεαρή γυναίκα βιντεοσκοπεί την έκτρωσή της και εξοργίζει (βίντεο)


Η 25χρονη Emily Letts, πρώην ηθοποιός και σύμβουλος αμβλώσεων (!) αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τη δική της έκτρωση για να δείξει -όπως αναφέρει-στο κόσμο, ότι η διαδικασία δεν είναι τίποτα το…τρομακτικό!
Σε ένα άρθρο της στο Cosmopolitan, εξηγεί ότι ήθελε απλά να δείξει πως η έκτρωση δεν είναι κάτι τόσο επίφοβο όπως πιστεύεται και πως υπάρχει και η θετική όψη της…άμβλωσης…
Υπάρχει όμως θετική πλευρά στην άμβλωση;
Πολλά χρόνια τώρα εργάζομαι ως σύμβουλος σε θύματα βιασμών. Έχω κρατήσει τα χέρια των γυναικών-θυμάτων βιασμού την ώρα που περνούσαν τη διαδικασία της έκτρωσης. Κι ενώ δεν είναι κάτι που εγώ προσωπικά θα επέλεγα, έκανα τα πάντα για να τις δείξω την αγάπη και την υποστήριξή μου όσο αντίθετη και αν ήμουν σε αυτό που έκαναν. Γιατί όσο και αν διαφωνούσα, ήταν αδιαμφισβήτητα, η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.
Σε αντίθεση με την Emily Letts -η οποία υποστηρίζει πως από τη πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος, ήξερε πως ήθελε να κάνει έκτρωση- οι γυναίκες που έχω γνωρίσει λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είναι στη πλειοψηφία τους πολύ συναισθηματικές και προβληματισμένες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πρώτη φορά στη καριέρα μου, συναντώ γυναίκα που αντιμετωπίζει την έκτρωση όπως η Emily. Και ως μητέρα που είμαι έχω ένα λόγο παραπάνω, να θεωρώ τη στάση της, του τύπου «Ναι γειά σας, μια έκτρωση θα ήθελα» τουλάχιστον εξοργιστική και ασεβής απέναντι στις υπόλοιπες γυναίκες.
Όσοι εμπλέκονται σε αμφιλεγόμενες συζητήσεις περί εκτρώσεων, από όποια πλευρά και αν βρίσκονται,  έχουν κάτι κοινό: Τον φόβο τους ότι η έκτρωση θα χρησιμοποιηθεί από πολλές γυναίκες ως μέσο αντισύλληψης και δυστυχώς η Emily με την ιστορία της και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει, δικαιώνει αυτό το φόβο.
Δεν είναι η απόφασή της να κάνει έκτρωση που προκαλεί αλλά η απόφασή της, να τη βιντεοσκοπήσει και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο. Το παρακάτω βίντεο είναι σύντομο και δεν δείχνει λεπτομέρειες αλλά οφείλω να ομολογήσω πως όσο το παρακολουθούσα ένιωθα απίστευτα άβολα.  Σε αντίθεση με τη πρωταγωνίστριά του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...