Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Συλλογή θα κάνουμε τις βλακείες που γράφονται αυτή την περίοδο...

Περιστέρα για Γιάνη:Δεν τον εμπιστευόμουν-Τον είχα δει να ….χορεύει μπροστά σε καθρέφτη!

varoufakis-tsipras-betty
Καμία επιστοσύνη φαίνεται πως δεν είχε η σύντροφος του πρωθυπουργού στον τέως Υπ. Οικονομικών που σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας είχε σχέδιο Grexit, εθνικοποίηση των τραπεζών και έκδοση ΙΟU ως μεταβατική λύση για την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων με εγγυητικές μέχρι να κοπεί το εθνικό νόμισμα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωτου Θέματος της Κυριακής, η Περιστέρα δεν εμπιστευόταν το Γ. Βαρουφάκη και τους φόβους της τους είχε εφράσει στον πρωθυπουργό εξ αρχης, επικαλούμενη κυρίως εμφανή στοιχεία του ιδιαίτερου ψυχισμού του.

“Δεν τον εμπιστευόμουν από την αρχή, και οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν από τη στιγμή που τον είδα να χορεύει μπροστά σε καθρέφτη”, αναφέρει η Περιστέρα συμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρωτο Θέμα της Κυριακής.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...