Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Ο Αυτοεξευτελισμός σε όλη του την ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Υποχώρησε, ψηφίζει μνημόνιο και στηρίζει την κυβέρνηση ο Καμμένος – Ομόφωνη η απόφαση που πάρθηκε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ

kammenos
«Αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πανος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος.
«Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις» είπε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και συνέχισε κάνοντας λόγο για «πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης».
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε στις Βρυξέλλες να υπογράψει ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε συζητηθεί» τόνισε ο κ. Κάμμενος και αναφέρθηκε σε επιθυμία κάποιων να «πέσει η κυβέρνηση».
«Στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσθέτοντας: «Δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει».
Οπως ανακοίνωσε ο Τέρενς Κουίκ σε συνεννόηση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη θα αναλάβει τον τομέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα υπουργεία. «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε σχετικά.2 σχόλια:

  1. 1. Ο Έλληνας και ο κύπριος εξαπατήθηκαν , ότι η Ευρώπη θα τους ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο . ότι δηλαδή θα τους ανεβάσει στο ίδιο οικονομικό και βιοτικό επίπεδο μαζί τους .Μας έκλεισαν την βιομηχανία με το πρόσχημα ότι οι χώροι παραγωγής μας δεν ανταποκρίνονταν σε αποδεκτές υγειονομικές εγκαταστάσεις ,έτσι μας επέβαλαν μονοπωλιακό καθεστώς .φυσικά είχαμε και παπαγάλους υπουργούς για τα σκουπίδια που μας έλεγαν [ανεβαίνει η τιμή όμως είμαστε πιο φτηνοί από την Ευρώπη ] θέλουν λέει παραγωγικότητα ,πως θα κάνω κύριοι υποκριτές , παραγωγή χωρίς κεφάλαιο ,πρώτο μου το μειώνεις κάθε μέρα με διάφορους φόρους . ποιος ξένος θα επενδύσει με εταιρικό φόρο 30% ,πάτε καλά; , επειδή το θέμα είναι τεράστιο αντί αντιπαράθεσης με παραπλανημένους αριστεριστές .θα σας δώσω ένα ορισμό του νεοεμφανισθέντος πολυεθνικού καπιταλισμού . Στον πολυεθνικό καπιταλισμό ο πρόεδρος του ομίλου καλεί τους εκτελεστικούς διευθυντές εταιρειών για να διαβούλευση και διαταγές . παλιότερα ο ιδιόκτητης εταιρείας καλούσε και μιλούσε πρόσωπο με πρόσωπο στους εργαζόμενους. Επομένως ο πολυεθνικός καπιταλισμός είναι απρόσωπος . να υποστηρίξουμε την ελληνική βιομηχανία ,όμως ο νεαρός Έλληνας βιομήχανος που σπούδασε οικονομικά στα κέντρα της απάτης δεν πρέπει να θεωρεί τον Έλληνα θύμα του ,θέλουμε ποιότητα ,ποσότητα και λογική τιμή ,δεν λέω να ζημιώνει ,όχι όμως να απωθεί τον Έλληνα μόνος του .
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Ο Έλληνας και ο κύπριος εξαπατήθηκαν , ότι η Ευρώπη θα τους ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο . ότι δηλαδή θα τους ανεβάσει στο ίδιο οικονομικό και βιοτικό επίπεδο μαζί τους .Μας έκλεισαν την βιομηχανία με το πρόσχημα ότι οι χώροι παραγωγής μας δεν ανταποκρίνονταν σε αποδεκτές υγειονομικές εγκαταστάσεις ,έτσι μας επέβαλαν μονοπωλιακό καθεστώς .φυσικά είχαμε και παπαγάλους υπουργούς για τα σκουπίδια που μας έλεγαν [ανεβαίνει η τιμή όμως είμαστε πιο φτηνοί από την Ευρώπη ] θέλουν λέει παραγωγικότητα ,πως θα κάνω κύριοι υποκριτές , παραγωγή χωρίς κεφάλαιο ,πρώτο μου το μειώνεις κάθε μέρα με διάφορους φόρους . ποιος ξένος θα επενδύσει με εταιρικό φόρο 30% ,πάτε καλά; , επειδή το θέμα είναι τεράστιο αντί αντιπαράθεσης με παραπλανημένους αριστεριστές .θα σας δώσω ένα ορισμό του νεοεμφανισθέντος πολυεθνικού καπιταλισμού . Στον πολυεθνικό καπιταλισμό ο πρόεδρος του ομίλου καλεί τους εκτελεστικούς διευθυντές εταιρειών για να διαβούλευση και διαταγές . παλιότερα ο ιδιόκτητης εταιρείας καλούσε και μιλούσε πρόσωπο με πρόσωπο στους εργαζόμενους. Επομένως ο πολυεθνικός καπιταλισμός είναι απρόσωπος . να υποστηρίξουμε την ελληνική βιομηχανία ,όμως ο νεαρός Έλληνας βιομήχανος που σπούδασε οικονομικά στα κέντρα της απάτης δεν πρέπει να θεωρεί τον Έλληνα θύμα του ,θέλουμε ποιότητα ,ποσότητα και λογική τιμή ,δεν λέω να ζημιώνει ,όχι όμως να απωθεί τον Έλληνα μόνος του .
    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...