Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ: Θα ψηφίσω «ΝΑΙ».....τα εσκισε ΟΛΑ τα διπλα ΚΑΛΣΟΝ!!!!

kammenos-esteila-sms-se-treis-aneksartitous.w_hr
Φορτισμένη ήταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ η οποία διεκόπη για λίγη ώρα προκειμένου να συναντηθεί ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος με
τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.Μέσα σε αυτό το κλίμα  και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας είπε στους βουλευτές του κόμματος του στη ΚΟ: «Θα υπερψηφίσω την συμφωνία. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να αφήσω την χώρα να καταστραφεί».
Πάντως, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε ότι δεν θα επιβάλει κομματική πειθαρχία και πως οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ωστόσο επισήμανε την κρισιμότητα των στιγμών και πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ιδιαίτερα φορτισμένο ύφους τους είπε «δεν σας λέω τι να κάνετε. Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε κατά συνείδηση».
Σε ότι αφορά την έκτακτη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το μεσημέρι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άντρες δεν στάθηκε δυνατό να συμφωνήσουν και αυτό γιατί ο κ. Καμμένος εστιάζει την διαφωνία του σε δύο κρίσιμα σημεία και συγκεκριμένα στο θέμα του ΦΠΑ για τα νησιά και στη μείωση των αμυντικών δαπανών.
http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...