Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Ο απόλυτος ευτελισμός και εξευτελισμός των Δημοκρατικών Θεσμών και του Πολιτεύματος.....Είναι χειρότεροι απο κάθε μορφής φασισμό που πέρασε απο τη πατρίδα μας.

tsakalotos

“Βόμβα” Τσακαλώτου: Πήγαμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση


Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να προκηρύξει δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία δεν θα περνούσε από τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, προχώρησε ο Ευ. Τσακαλώτος δύο μέρες πριν τις κάλπες ενώ δήλωσε με ειλικρίνεια ότι η κυβέρνηση απέτυχε στις διαπραγματεύσεις.

“Το πρόγραμμα δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι’ αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα”, δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος. “Διαφορετικά θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές”, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς εάν θα κουρευτούν οι καταθέσεις ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε καταρχή όχι. Επικαλέστηκε, ωστόσο δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ ο οποίος είπε ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες δεν μπορούμε να λύσουμε τα πολιτικά σας προβλήματα και πρόσθεσε ότι κ. Ντράγκι έχει δώσει χώρο στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι λόγω δημοψηφίσματος θα δώσει ένα περιθώριο.
Υπάρχει η πιθανότητα να πεις κάποτε ότι απέτυχες, δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Τσακαλώτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...