Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Αυτη δεν ηταν στο κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ?

VALABANI

Βαλαβάνη: Απαγορεύεται η ανάληψη μετρητών από θυρίδες


Οι κάτοχοι θυρίδων δεν θα επιτρέπεται να βγάλουν μετρητά από τις θυρίδες, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, στον Alpha.
Όπως σημείωσε η κ. Βαλαβάνη, οι θυρίδες θα μπορούν να ανοιχτούν από τους ιδιοκτήτες τους, συνοδεία υπαλλήλου, αλλά δεν θα επιτρέπεται να πάρουν από εκεί μετρητά.
«Οποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην Τράπεζα και με συνοδεία τραπεζικού υπαλλήλου να πάρει ό,τι θέλει μέσα από τη θυρίδα εκτός από χρήματα» είπε η κ. Βαλαβάνη. 

Ωστόσο, ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, είπε στο Mega ότι δεν έχει γνώση περί τέτοιας απόφασης. Επίσης, η Λούκα Κατσέλη, επικεφαλής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι: «η πρόσβαση των πελατών στις θυρίδες που διατηρούν σε υποκαταστήματα τραπεζών θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο των θυρίδων αποτελεί προσωπικό δεδομένο των πελατών και πρόσβαση σε αυτές έχουν αποκλειστικά και μόνον οι ίδιοι».
Σύμφωνα με το Mega, σε διευκρινιστική της δήλωση, η κ. Βαλαβάνη ανέφερε ότι υπήρξαν κάποιες σκέψεις για το άνοιγμα και την πρόσβαση στις θυρίδες, στο πλαίσιο της τραπεζικής αργίας, προκειμένου να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα κτλ. Αυτές οι σκέψεις, σημείωσε, θα πάρουν μορφή απόψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...