Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Ο Χαϊκάλης είναι ο Υπουργός με την offshore;
Διαρροές από τους 26 βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο υπουργός που δημιούργησε offshore εταιρεία στην Κύπρο, επιμένουν ότι είναι ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης.
Μάλιστα, ένας εξ αυτών πριν υπογράψει την ερώτηση απαίτησε από τον συνάδελφο του, Λευτέρη Αυγενάκη να του δώσει όλα τα έγγραφα- στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Ο βουλευτής αυτός επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους ότι πρόκειται πράγματι για τον κ. Χαϊκάλη.
Οι 26 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιμένουν ότι ο υφυπουργός ίδρυσε την offshore εταιρεία στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2014.
Από την πλευρά Χαϊκάλη διαρρέεται ότι ο υφυπουργός δεν έχει καμία σχέση και υπενθυμίζουν ότι είχε και έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα οπότε δεν είχε χρήματα για να βγάλει έξω. Επίσης, υπενθυμίζουν ότι ήταν ο βουλευτής ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά τη δωροδοκία για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πάντως, το θέμα αυτό έχει φέρει αναστάτωση στην Κυβέρνηση, η οποία δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό που έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι η πρώην αναπληρώτρια υφυπουργός Οικονομίας, κ. Βαλαβάνη απέσυρε 200.000 ευρώ λίγες μέρες πριν από το capital control.
H κ. Βαλαβάνη υποστήριξε ότι τα χρήματα έβγαλε η μητέρα της αλλά συνδικαιούχοι στο λογαριασμό είναι και τα παιδιά της.Aυτές οι υποθέσεις πρέπει να ξεκαθαρίζονται αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις διότι έτσι θίγονται και πρόσωπα αλλά και ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό του.
Το spirospero.gr μεταφέρει τα όσα συζητούνται στο παρασκήνιο κυρίως για την προστασία των κατονομαζόμενων πολιτικών. Ο κ. Χαϊκάλης πλέον είναι υποχρεωμένος να απαντήσει επίσημα και ευθέως και αν όντως έχει αδικηθεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...