Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Κρύβοντας τα πρόσωπά τους με φακέλους και tablet έφυγαν από το Hilton οι Τροϊκανοί


Κρύβοντας τα πρόσωπά τους με φακέλους και tablet έφυγαν από το Hilton οι Τροϊκανοί
Παίζοντας κρυφτούλι με τις κάμερες ξεκίνησε η πρώτη επίσημη επίσκεψη των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα εμφανίστηκαν στην είσοδο του Hilton όπου διαμένουν περιμένοντας τα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο ΓΛΚ.
Οταν αντιλήφθηκαν την παρουσία δημοσιογράφων, όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν και ενώ είχαν σχηματίσει πηγαδάκι στην είσοδο του ξενοδοχείου το διέλυσαν γρήγορα-γρήγορα και μπήκαν στο εσωτερικό του.
Τελικά τα σχέδια αναχώρησης άλλαξαν και έτσι τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων τελικά επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα που τους μεταφέρουν μέσα στο υπόγειο γκαράζ του ξενοδοχείου, από όπου βγήκαν κρύβοντας τα πρόσωπά τους με φακέλους και tablet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...