Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος πρέπει να πιουν το ποτήρι της... επιτυχίας τους μέχρι το τέλος!
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους, η αλήθεια είναι σκληρή και η πραγματικότητα θα γίνει αφόρητη.Η πρώτη φορά αριστερά με …ολίγη από Καμμένο, αφού ενσυνείδητα υπονόμευσε και τορπίλισε την προσπάθεια εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, που είχε ήδη δρομολογήσει η Κυβέρνηση Σαμαρά, τυφλωμένη από τον διακαή της πόθο για εξουσία, υπέγραψε μια ντροπιαστική συμφωνία.
Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε στο περιεχόμενό της. Θα το βιώσουμε όλοι, μόλις αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα …μπιλετάκια της εφορίας.
Ο Τσίπρας και η παρέα του αφού είπαν όλα τα ψέματα που μπορούσαν να πουν για να κερδίσουν την εξουσία.
Αφού κατασυκοφάντησαν όσους εργάστηκαν σκληρά για να επαναφέρουν τη χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά.
Αφού καλλιέργησαν, εν γνώσει τους, ψεύτικες ελπίδες.
Αφού επί ένα εξάμηνο και βάλε, με την ανικανότητα και τις εμμονές τους διέλυσαν τα πάντα, παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας σε 4 γραφειοκράτες των θεσμών σε κάποια σουίτα του Χίλτον!
Δεν είναι αφελείς για να μην ξέρουν ότι μόλις αρχίσουν να εφαρμόζουν την συμφωνία της συμφοράς που υπέγραψαν ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες.
Δεν θα έχουν που να κρυφτούν.
Για αυτό και θα επιχειρήσουν να δραπετεύσουν με πρόωρες εκλογές. Το ταχύτερο δυνατό. Πριν ακόμα ο κόσμος αρχίσει να πληρώνει. Για να κλέψουν μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση με δόλωμα τη μείωση του χρέους και την …ελπίδα ανάκαμψης το 2018.
Εδώ ακριβώς αρχίζουν οι ευθύνες της ΝΔ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης που υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Θα ψηφίσουν το επώδυνο μνημόνιο της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου;
Θα τους διευκολύνουν με πρόωρες εκλογές.
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος φέρουν ακεραία την ευθύνη για ό,τι συνέβη στη χώρα το τελευταίο εξάμηνο. Για την κατάρρευση της οικονομίας, το κλείσιμο των τραπεζών και για την εισβολή των λαθρομεταναστών.
Φέρουν ακεραία την ευθύνη και για τη συμφωνία του Χίλτον. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής τους. Προφανώς για να την υπογράψουν θα πρέπει να πιστεύουν και στην προοπτική της.
Άρα, πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να την υλοποιήσουν κιόλας!
Η ΝΔ δεν πρέπει με κανένα τρόπο να στέρξει σε πρόωρες εκλογές. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος πρέπει να πιουν το ποτήρι της... επιτυχίας τους, μέχρι το τέλος!
Για να ξεμπερδεύουμε με το λαϊκισμό, που ταλάνισε την πατρίδας μας επί δεκαετίες, μια για πάντα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...