Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Μάθε να φεύγεις..


  Έρχεται μια στιγμή που καταλαβαίνεις πως η κατάσταση, η οποία βιώνεις, δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Συνειδητοποιείς πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δε σε γεμίζει όσο παλιότερα ή όσο πίστευες πως το κάνει ή δε το κάνει άλλο πια, γιατί έχεις αλλάξει-έχει αλλάξει. Το πιο λογικό είναι να φύγεις όσο είναι νωρίς πριν αρχίσεις να πληγώνεσαι ή πριν αρχίσεις να πληγώνεις εσύ τον άλλο.
  Όταν βλέπεις πως αυτό που ζεις δε σε κάνει ευτυχισμένο, όταν δεν παίρνεις από τη σχέση σου όσα θα έπρεπε, απομακρύνσου.. Γιατί να χαλάς τη ζαχαρένια σου για κάτι που δεν αξίζει τον κόπο;; Γιατί να αφήσεις τους μήνες και τα χρόνια να περνάνε χωρίς ουσία και χωρίς να ζεις πραγματικά χαρούμενος;
  Μάθε να φεύγεις όταν καταλαβαίνεις πως ο χρόνος που περνούσες με κάποιον, τώρα φαντάζει χαμένος. Χώρις περιστροφές πες αυτό που νιώθεις, γύρνα την πλάτη και φύγε! Δε χρειάζονται φωνές και προσβολές! Μείνε ευγενικός και φύγε αθόρυβα.
  Μάθε να φεύγεις όταν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται στην αγάπη που του δίνεις! Ξέχνα τα "θα σ'αγαπώ για πάντα", ζήσε για το τώρα! Φαντάσου τη ζωή που θες να έχεις και ψάξε να τη βρεις και να τη ζήσεις..
  Μάθε να φεύγεις από ανθρώπους που δε σου δίνουν ό,τι χρειάζεσαι! Έχεις εμπειρίες, ξέρεις τι ζητάς από τις σχέσεις σου, τι ανάγκες έχεις.. Κάνε το φανερό κι αν δε βλέπεις ανταπόκριση συζήτησέ το. Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς!
  Μάθε να φεύγεις από αυτούς που μόνο παίρνουν από 'σένα χώρις να δίνουν πίσω κάτι σε αντάλλαγμα! Δε χρωστάς σε κανέναν, πάντα να έχεις την απαίτηση να παίρνεις ό,τι σου αναλογεί συναισθηματικά!
  Μάθε να φεύγεις απ'όσους ζήτησαν τη συγχώρεση σου, πήραν την ευκαιρία τους και σε μικρό χρονικό διάστημα γύρισαν στα παλιά.. Φύγε από δήθεν σχέσεις, που πάντα καταλήγουν σε κοροιδία..
  Μάθε να φεύγεις από ανθρώπους που συνεχώς σου γκρινιάζουν και επιζητούν την αμέριστή σου προσοχή, ενώ σε τυχόν δικό σου πρόβλημα σου ζητούν συγνώμη, αλλά είναι πολύ απασχολημένοι για να σε ακούσουν..
  Μάθε να φεύγεις απ' οτιδήποτε ψεύτικο για να βρεις αυτό το αληθινό, το όραμα που είχες από μικρός! Να ζήσεις με ανθρώπους που πραγματικά σ' αγαπούν και θέλουν να βρίσκονται πλάι σου, που θέλουν να σε βλέπουν να χαμογελάς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...