Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Ας φάνε ελπίδα τα ΚΟΡΟΙΔΑ που τους ψήφισαν! Οι κομμουνιστές, κρίνοντας από την ΚΟΙΛΑΡΑ του νεοκομμουνιστή Βούτση, τρώνε και για αυτούς! Καλά να πάθουν τα ΚΟΡΟΙΔΑ!

O λιτός βίος του Νίκου Βούτση σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Σούνιο (photos)


voutsis01
Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, στο Σούνιο ο. Νίκος Βούτσηςμετέβη για τα «μπάνια του υπουργού» είναι αυτός ακριβώς που επιβάλλουν οι ρευστές πολιτικές εξελίξεις.

Ο υπουργός Εσωτερικών κατέφυγε στο Σούνιο για μια σύντομη απόδραση, επιλέγοντας το πολυτελές ξενοδοχείο «Aegeon» για αλλαγή περιβάλλοντος, πιθανώς διότι η προτεραιότητά του ήταν να παραμείνει εντός Αττικής.
Ο  Νίκος Βούτσης διέμεινε στο «Aegeon» το Σάββατο 25 Ιουλίου και από την όλη παρουσία του ήταν σαφές ότι μαζί με τη σύζυγο και συνεργάτιδά του στο υπουργείο Εσωτερικών Αγγελική Παπάζογλου αναζήτησαν μια ανάσα ανάπαυσης από την τρομακτική πίεση της πρόσφατης περιόδου, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό του παρέμενε στις πολιτικές εξελίξεις.
Το υπουργικό ζεύγος Βούτση – Παπάζογλου, αφού παρέλαβε το κλειδί του δωματίου από την υποδοχή του ξενοδοχείου, βρέθηκε στη θάλασσα.
Η συγκεκριμένη εκδρομή ήταν μάλλον σχεδιασμένη ως «απόδραση για δύο», καθώς η Αριάννα και ο Πάνος, τα παιδιά τους, δεν ακολούθησαν τους γονείς στο Σούνιο
Ο κ. Βούτσης ήταν ο πρώτος που δοκίμασε τη δροσιά της θάλασσας, η ξαπλώστρα όμως δεν τον κράτησε για πολύ, καθώς μετά από λίγη ώρα αποσύρθηκε στο δωμάτιό του.
Αντιθέτως, η κυρία Παπάζογλου προτίμησε να χαλαρώσει στην πλαζ έως αργά το απόγευμα και ως τη στιγμή που ο υπουργός τής υπενθύμισε ότι πλησίαζε η ώρα του δείπνου.
Ο υπουργός ενημερώθηκε για την επικαιρότητα διαβάζοντας τις τελευταίες ειδήσεις στο κινητό του τηλέφωνο.
Ο Νίκος Βούτσης ανταπέδωσε εγκάρδια τον χαιρετισμό δύο πολιτών και συνέχισε την ανάγνωση έως τη στιγμή που εμφανίστηκε η σύζυγός του. Λίγο αργότερα το ζεύγος αναχώρησε με προορισμό κάποια ψαροταβέρνα της περιοχής. 
Πληροφορίες από το protothema.gr αναφέρουν ότι το παράδειγμα του κ. Βούτση αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση, στη Βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ.
http://lykavitos.gr/archives/214427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...