Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ!!!! Μαθήματα ζωής και ψυχικής δύναμης από έναν πολύ δυνατό άνθρωπο!!!!!!!!

Μαθήματα ζωής και ψυχικής δύναμης δίνει ο Νικ Βούισιτς, ο οποίος παρόλο που γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο δίνοντας διαλέξεις μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.
Ο Νικ Βούισιτς γεννήθηκε το 1982, χωρίς άκρα και ενώ σε ηλικία 8 ετών έπαθε κατάθλιψη γιατί πίστευε ότι θα είναι βάρος για τους άλλους, σήμερα μπορεί να κρατάει στην «αγκαλιά» του τον μονάκριβο μωρό του και να δίνει μαθήματα αισιοδοξίας σε όλους εμάς που γκρινιάζουμε με το παραμικρό, μεμψιμοιρούμε και αναθεματίζουμε την κακή μας τύχη.
Έμαθε να αυτοεξυπηρετείται να κάνει σέρφινγκ, να κολυμπάει. Τραγουδάει κι έχει παίξει ήδη ένα ρόλο σε κινηματογραφική ταινία. Πρόσφατα έκανεκι ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο.
Παντρέυτηκε μια πανέμορφη κοπέλα που τον λατρεύει και απέκτησε ένα γλυκύτατο μωρό. Όπλο του η βαθειά Πίστη στο Θεό και τον άνθρωπο.
Πριν ένα χρόνο περίπου εξέδωσε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Ζωή χωρίς όρια», που μέσα στις σελίδες του περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο την συναρπαστική ζωή του.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...